Panadol PanaFlex Patch

Product Details

Descriptions

Panaflex Patch is a pain relief adhesive patch with fast absorbing hydrogel technology that penetrates into affected area to soothe muscle and joint pain. Panaflex, combined with menthol properties, is water based, low allergy and gentle on skin. It is stretchable, breathable, easy to peel and has a soothing minty fragrance.

  1. Avatar

    Shika43
    666 reviews

    Berikan rasa hangat

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2020

    Panadol PanaFlex Patch rasa hangat mampu kurangkan sakit belakang Saya… Selalu beli koyop biase je but bila try Panadol PanaFlex Patch tersuka tanpa sengaja Panadol PanaFlex Patch pulak.. best sangat pakai Dan tidak mudah tercabut bila DH tampal pada belakang atau pinggang.. bentuk juga lebih besar so lebih puas bila tanpa tu memang selesa sangat…bau juga mcm minyak angin …sangat best… Adik I selalu drive jauh2 memang spare Panadol PanaFlex Patch dalam handbag dia so time Kat RnR boleh terus tampal je pada bahagian yg sakit… 1 family suka Panadol PanaFlex Patch… berbaloi and affordable price…

    5
    1
  2. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Immediate cooling effect

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2020

    Stick the patch on the skin where the pain is and I will feel immediate cooling effect. Very relaxing and comforting. This patch is stretchable and can be easily stick on the skin. Back pain, neck pain or any other joint and muscles pains it will take them away. I like this patch so much.

    5
    1
  3. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Koyok moden

    5 out of 5, reviewed on July 4, 2019

    Panaflex patch ni sedap bila pakai. Bau seakan-akan minyak panas. Rasa lega bila lepas tampal kt badan. Mudah melekat dan sangat rekomen. Bentuk mcm koyok tp besar lg drp koyok. Boleh tampal kt mana2 bahagian yg disukai. Boleh juga kalo kita nk gunting kecikkan size patch ni. Selalu guna bila lenguh2 pinggang. Memang terasa berkesan. Hilang lenguh2 sume rasa nyaman dan sedap mcm kena urut.

    5
  4. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Panadol panaflex

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Patch panadol panaflex ni senang nk dibuka. Buka terus tampal tempat yg kita nak. Bau mcm bau minyak panas tapi tak panas mana pn. Tampal mmg terus melekat. Sakit2 sendi atau muscle yg tegang tu sy tampak je koyok panadol ni. Agak berkesan. Dengan rasa berangin sejuk2 je. 1pek ada 2 keping sebesar 1 tapak tangan dan saya beli dalam range harga RM 5.50 satu pek. Agak berbaloi menggunakan patch panaflex ni. Sekurang2nya lega juga rasa lenguh2 cramp kt badan.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...