NUTOX Cleansing Oil

Product Details

NUTOX 3-in-1 Cleansing Oil goes deeper to dissolve waterproof makeup, pore-clogging impurities and white heads instantly without striping away the moisture from your skin
  1. Niratiqah95
    3 reviews

    My HG!

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Nutox cleansing oil ni memang penyelamat saya dari tiny bumps dan jerawat. Saya gunakan produk ni as double cleanser. Selama ni cuma pakai water-based cleanser saja. Tapi bila baca dan apply double cleanser and gunakan nutox cleansing as oil-based cleanser, memang terbaik la. Muka rasa bersih sangat. Jerawat pun dah tak berani nak naik. Muka memang nampak bersih everytime lepas cuci. In love with it!

    4
  2. Nurramiroh04
    9 reviews

    Nutox makeup remover

    3 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Saya gunakan ini sebagai makeup remover. Pada saya ia agak okey tp kurang memuaskan. Baunya sy tidak suka. Tapi masih tidak menggangu keselesaan sy. Ia agak lembut bila apply di muka. Harga nya juga agak mahal. Sy membelinya ketika offer sahaja. Hehe

    3
  3. lysleoi
    93 reviews

    Hate the smell

    2 out of 5, reviewed on June 18, 2017

    sorry to say that i really hate the smell. Can’t clean make up throughly, end up i use the product to clean the brush & puff only.

    2
  4. Betty Foo
    42 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on November 17, 2016

    Good product

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...