Narinar Tummy Therapy (TT)

Product Details

Description

Kegunaan: Perut tidak selesa

Campuran pati tumbuhan yang berkesan untuk membantu melegakan ketidak selesaan perut.

Serai wangi akan melegakan sistem pencernaan bayi dan anda di sampaing sesuai digunakan untuk melindungi kulit dari gigitan serangga.

Selain aloe vera baik untuk melembutkan kulit ia juga kaya dengan antioksida yang mampu melegakan sembelit.

  1. Ariel
    286 reviews

    Multipurpose

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    This is one handy ointment to have at home. Gas in the tummy? Just apply it on the tummy for fast relief. Baby having marks on the skin because of insect and mozzie bites? Apply this and bid goodbye to pesky bugs!

    5
  2. Mama3anak94
    4 reviews

    Dah tak sembelit

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Anak yg pertama sgt susah makan sayur ..selalu sgt sembelit ..bila sapu ja tummy therapy ni , alhamdulillah dah tak sembelit lagi ..kalau cirit birit pun boleh apply ..senank perut , perut kembong , suma mudah dgn tummy therapy..

    5
  3. Za65
    4 reviews

    LEGAKAN PERUT KEMBUNG

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Adanya TT,saya dulu yang mencubanya ketika perut tetiba kembung tengah malam.Dengan extrak daun serai wangi perut dah selsesa lepas sapu.

    Terus apply pada anak bila time sejuk hujan supaya lena,perut tak meragam.

    5
  4. LadyAina64
    4 reviews

    Lega sakit perut

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Saya pakai sendiri minyak aromaterapi Tummy Therapy ni. Bila sakit perut memulas mulas terus sapu kat perut.Tetiba angin dari badan keluar.Terus lega sakit perut.Anak pun suka dengan minyak ni.perut dah tak keras dan mudah membuang

    5
  5. Yanti
    4 reviews

    WAJIB ADA DIRUMAH

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    NarinarTT memang sangat membantu. Rasa lega yang amat bila saya sebagai Ibu pun boleh guna pada masa rasa sakit perut dan macam banyak angin dalam perut juga badan.

    Terutama untuk anak anak pun sangat sangat bantu legakan saat anak Saya kembung perut dan sembelit . Takut nak mengeran sebab najis keras.

    Ada NarinarTT ni sangat mudah guna hanya sapu dan buat urutan sahaja semua boleh lega. Ajaib , bau pun wangi dan langsung tak rasa macam minyak. Paling suka lagi ada bidara sebab boleh lindungi anak anak Saya dari makhluk yang tak nampak macam tu lah.

    Memang recomended produk ???

    5
    1
  6. AtieMuati09
    4 reviews

    Best Product Ever!

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Penyelamat disaat bayi kembung perut! Narinar Tummy Therapy ibu jadikan minyak sapuan setiap kali tukar lampin simanja. Tiada lagi kembung perut dan kolik, bayi dapat tidur lena. Ibu juga jadikan TT sebagai minyak urutan dalam pantang untuk mengelakkan dari terkena sembelit. Highly recommended untuk ibu-ibu yang menunggu hari kelahiran permata hati.

    Atie,
    Ibu Narinar.

    5
  7. marhzh82
    4 reviews

    Tak risau kalau cirit berit

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Alhamdullialah kini tak risau kalau kene cirit berit bukan anak jer guna saya pun terapikan kalau sakit perut. 10 minit terus hilang memulas… Memang terbaik

    5
    1
  8. norfaizah27
    2 reviews

    Legakan perut yang meragam

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Sangat-sangat membantu ketika dilanda sembelit. Memang cepat lega dan sangat disyorkan WAJIB ada di rumah.

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...