Narinar Sleep Therapy (ST)

Product Details

Description

Kegunaan: Sukar tidur

Aroma yang menenangkan sangat sempurna untuk tidur yang berkualiti. Juga terbaik untuk menenangkan perasaan anak-anak dalam kenderaan dalam perjalanan panjang yang meletihkan.

Aroma epal hijau yang diadun dalam Narinar Sleep Therapy (ST) ini mampu melegakan pening kepala yang kronik dan menyeimbangkan emosi.

Pati minyak bidara dalam Narinar ST ini pula meningkatkan kualiti tidur kerana baunya sungguh menenangkan.

  1. leslie
    27 reviews

    Sleep is mine

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    It is quite effective in helping me sleep better at night. I normally couldn’t sleep well before traveling and taking this really help me rest well before a long journey.

    5
  2. Ariel
    280 reviews

    Relaxing

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    Good aromatherapy properties that promote relaxation and deep sleep. Sound sleep assured for fussy kids and stressed out adults.

    5
  3. Mama3anak94
    4 reviews

    Senang tidur

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Anak-anak saya memang payah nak tidur malam awal ..tengah malam baru nak tidur ..bila dah tidur lambat tu confirm la bgn pun lambat ..Dengan adanya sleep therapy , semuanya mudah bak abc ..anak-anak senang nak tidur , dah tak meragam tak tentu pasal ..mamanya pun dapat tidur awal ..

    5
  4. Za65
    4 reviews

    PENAT SEHARIAN HILANG

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Kerja opis ke rumah ke sama je penat.Time nak tidur just sapu jee ST..mesti rasa metime je lepas tu otak legaa stress hilang dengan bauan dia tu.

    Nyenyak.

    5
  5. LadyAina64
    4 reviews

    Anak mudah tido lena

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Anak suka bau sleep therapy.wangi sangat dan menenangkan.tak berminyak melekit. Selalunya kalau terbau terus lena sampai pagi.sapu 30 minit sebelum tido.Mudahkan keje ibu dan anak mudah nak bangun sekolah pagi esoknya.

    5
  6. Yanti
    4 reviews

    BAGI MOOD HAPPY

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Saya sangat suka dengan NarinarST ni. Selain boleh bagi jadwal tidur anak anak lebih teratur juga boleh ubah mood yang kelaut jadi lebih happy.

    Anak anak selalunya lambat tidur atau susah sangat bila kita suruh untuk tidur terutama nya waktu malam. Dan bila nak bsiap pagi sekolah malas malas macam tu.

    Sebelum tidur sy biasa sapukan selalu narinarST ni dan memang sekejap je selepas sapu anak anak ni terus tidur lena. Bangun pagi pun ceria je, nak pegi sekolah tak lemau macam biasanya.

    Bau ST ni sangat wangi dan bila kita sapu dan calit tu langsung tak rasa macam pegang minyak, sebab ia terus meresap macam air. Langsung tak melekit minyak lah.

    Lagi lagi ada bidara memang terbaik lah . Sangat sangat membantu Saya uruskan anak anak juga keluarga.

    5
    1
  7. AtieMuati09
    4 reviews

    Tidur Lena Sampai Pagi!

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Sangat sesuai untuk anda yang ada masalah sukar tidur! Sapu pada poin-poin nadi, anda pasti lena hingga ke pagi. Ibu juga selalu sapu pada anak-anak sebelum keluar jalan-jalan untuk elakkan anak-anak tantrum di tempat awam. Juga boleh dijadikan rawatan untuk anda yang selalu diserang MIGRAIN!

    Atie,
    Ibu Narinar.

    5
    1
  8. marhzh82
    4 reviews

    Tidur lena sampai ke pagi

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Dulu anak saya selalu klu tidur tgh mlm mesti terjaga and masuk bilik mama nak tidur sekali. Kini lepas kene terapi dengan ST dr jam 9mlm sampai ke jam 7 baru terjaga.. Lena betul..

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...