Narinar Essential Baby Therapy Kit (T-Series) Pack Combo

Product Details

Description

Kombinasi ketiga-tiga produk Narinar: FT, TT, dan ST.

  1. Mama3anak94
    4 reviews

    Kit kecemasan terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Set T-series ini memang terbaik ..ibu-ibu lepas bersalin wajib ada set t-series ini ..mudah dibawa kemana2 , kecil dan ringan.
    Sangat berbaloi !

    5
  2. Za65
    4 reviews

    SET T SERIES YANG JIMAT DAN MUDAH BAWA

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Set T series ni khas untuk penjagaan baby dari dalam pantang lagi tau. Sesuai untuk semua dan seisi keluarga. Jimat dan mudah di bawa senang diguna.

    Conferm muat handbag ibu walaupun tiga botol.

    5
  3. Yanti
    4 reviews

    PILIHAN TEPAT SETIAP KELUARGA

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    NarinarTseries ni set penjagaan kesihatan bayi dan anak anak juga seisi keluarga.

    Mommy yang tengah mengandung sampai bayi nya lahir dan juga warga emas sesuai je guna narinar ni.

    Tak perlu pening nak cari minyak apa buat anak anak dan family kan. Adanya narinar memang sangat membantu. Bau wangi dan langsung tak melekit macam minyak.

    Sangat recomended . Suka sangat sangat
    ????

    Mama Yanti
    Narinar Lovers

    5
  4. LadyAina64
    4 reviews

    Minyak baby wajib dalam handbag

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Saiz botol yang kecil mudah nak bawa pergi mana mana.Minyak wajib dalam handbag sebab tak risau anak selsema batuk dan kembung perut.Bila mood anak mengamuk cepat cepat sapu Sleep Therapy terus tenang.Best sangat

    5
    1
  5. AtieMuati09
    4 reviews

    I Love This Product!

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Kit terapi yang paling superb! Cukup lengkap untuk semua kegunaan di saat kecemasan atau kegunaan harian. Tak rugi mengeluarkan modal untuk kit terapi ini kerana pulangannya untuk kesihatan anak-anak sangat berbaloi! Nak anak sihat? Narinar Kit Terapi jawapannya. Takkan bertukar pada yang lain!

    Love,
    Atie.

    5
    1
  6. marhzh82
    4 reviews

    Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Pilihan yang tepat berbaloi dengan manfaat yang di tawarkan.

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...