Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream

Product Details

After cleansing and toning, apply evenly to your face before using day or night moisturizers.

  1. Nurulizzah53
    1 reviews

    The best choice !

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2020

    I really love the texture of the gel cream. Cepat meresap dan tidak melekit. It has the cooling agent yang membuatkan kulit jadi sangat lembut dan tidak berminyak. Sesuai dipakai pada waktu siang dan malam sebelum tidur.

    5
  2. Shuha Mohd Liah
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    I love this product very much as it’s give some kind of moisture to my skin and make my skin whiter than before. Its also have the light texture and some kind of dots thing i dont remember what its called but i think its very good for my skin as my skin is the normal to sensitive type.

    5
  3. Lydiaphang23
    9 reviews

    Prefer moisturizing cream

    3 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    I prefer the old moisturizing cream instead double action whitening gel cream

    3
  4. Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya suka menggunakan Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream kerana memberi litupan perlindungan terbaik pada kulit saya,Krim ringan tanpa bau dengan butiran nano hijau yang akan sebati pada kulit apabila disapu.Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream melindungi sambil mencerahkan kulit dari dalam.Harga sangat berpatutan dan mudah didapati di Watson,Guardian,TESCO dan Farmasi berdekatan.Saya konsisten menggunakannya walaupun saya seorang lelaki sangat memerlukan kulit yang cantik dan bersinar juga.

    5
    5
  5. n_hidayah9239
    3 reviews

    Tidak melekit dan bagus untuk kulit

    4 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Nano white merupakan produk yang saya gunakan untuk skin care sy sejak setahun yang lalu.Nano white double action whitening gel cream merupakan salah satu produk nano white yang saya gunakan setiap hari.Sangat bagus untuk kulit serta membantu memutihkan kulit tanpa rasa melekit ketika menggunakannya di muka.

    4
    3
  6. Khalil Anas
    66 reviews

    Sangat bagus untuk kulit

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2017

    Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream, Krim gel pencerah muka ini tak melekit dan ringan apabila disapu dimuka. Krim ini mengandungi contrated essence, vitamin C dan E yang memberikan kecerahan maksimum. Produk ini menjadikan muka tidak melekit. Kesannya muka saya lebih soft “lembut” kulit, yang bestnya tidak mengelupas pedih,muka rasa lebih terjaga, lepas tu jerawat pun kurang dan mengecut sikit.

    5
    4
  7. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    Kulit kembali sihat

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2017

    Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream ini memang membersih semua kotoran dan debu dimuka. Muka nampak bersih dari kotoran dan berseri. Kini tona kulit saya dah semakin sekata dan berseri je. Selepas beberapa hari menggunakan NanoWhite Skin Care. Seronok betul sebab kulit dah kembali kepada kecerahan asal, tidak kusam dan semakin berseri. Lepas ni memang tidak akan tukar skincare lain lah.

    5
    3
  8. Prncss Nedy
    1 reviews

    my favourite skin care

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    previously i’m having an uneven and dull skin tone. once i try using this nano white range, it is repair my skin and make me comfortable. no more un even skin tone no more dull skin…. it is smell good, the texture is soft and light… it is recommended and a good range of skin care.

    5
    2
  9. Cabana90
    12 reviews

    Jenama yang bagus untuk yang broken skin

    5 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    Dulu aku ada problem skin disebkan pakai product yang berchemical tinggi . Saya tukar macam macam product untuk jaga balik my skin . Saya malu nak keluar dari rumah untuk setahun sampai la aunty i suggest i product NanoWhite . Bermula saya pakai clenaser sahaja . And now im using for one set sudah 3tahun something . Jatuh cinta sampai taknak tukar yang lain dah .

    #NANOWHITE

    5
    3
  10. Ayuni70
    83 reviews

    Good for you

    3 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    This product works best if you use the toner and night cream. The effect can be seen for quite long time but you will satisfy with result. This product smells good to me and it wont leave the skin feels oily at all

    3
  11. fionayyl03
    526 reviews

    Lightweight and non-sticky

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    I really like using this cream because it has always left the same results from the first time I used it. Non-sticky and the scent is not pungent at all. There are small little green beads inside the cream that dissolves once the cream is spread over one’s skin. The cream goes on the skin very smoothly and it does not cause irritation or breakouts even on oily skin such as mine. I also like the fact that it comes in a relatively big container that makes the product worthwhile to purchase as it does not run out very quickly in due time.

    5
    1
  12. shahril7956
    112 reviews

    Melindungi sambil mencerah

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    Krim ringan tanpa bau dengan butiran nano hijau yang akan sebati pada kulit apabila disapu. Melindungi sambil mencerahkan kulit dari dalam. Dengan harga yang berpatutan, mudah didapati…saya konsisten menggunakannya walaupun saya seorang lelaki.

    4
    1
  13. Kaness96
    13 reviews

    NIce and Smooth

    4 out of 5, reviewed on January 18, 2017

    It is a good product.

    4
  14. Nik Zulaikha Shah
    280 reviews

    Light on my skin.

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2016

    Thanks 100Comments.com for this gel cream, so I can used it & make my review. My opinion? It’s a very light gel cream with nano beads in it. Can be use for day @ night. Make my skin feel more softer, smooth & clarity.

    5
  15. summerlim17
    10 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2016

    love it

    5
  16. xiiaomun05
    1 reviews

    nano double action whitening gel cream is good ❤

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2016

    nice ❤

    5
    1
  17. Betty Foo
    42 reviews

    Nice

    4 out of 5, reviewed on November 9, 2016

    Nice

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...