Legoland Malaysia Theme Park

Product Details

Awesomeness Awaits at LEGOLAND® Malaysia Resort!

Imagine being a knight battling dragons flying through the skies or a pirate riding the seas in search of lost treasure. Imagine being a fireman fighting roaring fires, a pilot zooming past clouds or a racer speeding down motorways. Imagination becomes real at LEGOLAND® Malaysia Resort with more than 70 hands-on rides, slides, shows and attractions for families and children of all ages.

Opening Hours: Sunday-Friday: 10am-6pm. Saturday and Public Holidays: 10am-7pm

Address: Nusajaya, Johor, Malaysia

Website: https://www.legoland.com.my/

  1. Avatar

    syafiera
    18 reviews

    2 HARI 1 MALAM di LEGOLAND Malaysia

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2019

    Macam banyak nak cerita pasal Legoland Malaysia !! Last Februari 2013 I berpeluang bawa satu famili dan mak I sekali ke Legoland Malaysia ! Best gila !!! waktu tu ada opening Sea Life.. jadi I berpeluang untuk mengenali sea life sea rangers.. awww mostly kanak-kanak… im so jealous with them sebab dorang punya courage untuk menyelamatkan haiwan hidupan air dari ancaman kepupusan… Legoland ni adalah salah satu pusat ‘education’ i think worth to bring your kids la.. bukan sahaja education tapi boleh bermain sambil belajar… boleh mengenali nama-nama tempat dan lokasi, bandaraya yang popular dalam Malaysia.. paling penting semua benda dalam tu ialah LEGOLAND bricks tau.. nak belajar driving nak bawa sampan semua bentuk lego.. sangat-sangat inovatif habis… budak budak memang tak rugi kalau ke situ sebab dorang sambil belajar sambil bermain disamping mengenali banyak benda.. huu I rasa macam nak pergi lagi sekali… kalau boleh nak stay 5 hari 4 malam boleh tak huuuu tak puas lah…

    5
  2. Jessie Koo
    125 reviews

    Best Holiday ever

    5 out of 5, reviewed on March 28, 2019

    We went to legoland last December. It was a very good trip as it was not so crowded and plenty of rides to join. Ample of restaurant to have a rest before getting to next ride. The ticket is pricy and we will consider getting from matta fair or get its yearly pass

    5
  3. Shanice Hui Li
    3 reviews

    Fascinating

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    Been there twice and it is absolutely a great experience for the whole family.The roller coaster,the rides,the water park, everything is so attracting,the food there is quite nice as well.

    5
  4. HasLan YahYa
    3 reviews

    Anual Pass

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Datang Legoland sekali anak tak nak balik.. Kena datang lagi dan terus ambik anual pass .. Tiap minggu bawa anak pergi legoland biar sampai puas.. Banyak permainan berunsur lego dan tempat cantik.

    5
  5. Avatar

    arjuna880984
    18 reviews

    For the fan of LEGO

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    One of the best themepark in malaysia for kids. If your kids love lego here is the place for the whole family to have fun.

    I have been here 3 times and still would love to go again this year. The ticket is a little bit pricy but it is worth it if you in there the whole day.

    I would suggest if you bring your kids once they reach 5-6 years old and not below that age range because most of the activities required age 5 and above.

    5
  6. Avatar

    Winnieong52018
    3 reviews

    Legoland Malaysia Theme Park

    4 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Legoland这地方真的是一个很值得去游玩的好地方,而且也非常适合一家大小一起去游玩的乐园,单单在外面的大厅就备有很多用lego拼成的高科技的模型可让你欣赏和拍照!而且还可让小孩们自己发挥想象力用一颗颗不同形状的lego来拼成美丽的模型.而且备有高科技美丽的lego模型让你们拍照!
    当你进入了里面地方也真的是蛮大的更有超多适合一家大小用lego拼成的不同阶段又好玩的游戏让你玩个痛快过瘾!有些游戏还可以一家人同时一起玩而促进感情的哦!简直是超棒的乐园!
    但是它的入门票价也蛮高的!不是每个家庭都可以负担得起的!
    通常蛮多人都会选择在假期带一家大小一起去游玩的,由于人潮多而导致需要花费蛮长的时间在排队等候玩游戏!导致游客们可以玩到的游戏也不多!甚至还有很多地方都还没去到就已经差不多要关门了!
    如果入门票价可以低点或优惠给低收入家庭的人士那么就♡真的是一级棒♡了

    4
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...