KDK Table Fan KB-304 (12″/Silver Blue)

Product Details

Description

 • Fast and Furious with the availability of 3 speeds, you can choose the speed of the fan that you desire with feature on/off push button switch.
 • It’s full automatic oscillation with clutch control that makes you can feel the wind in the whole room or direct it only towards the place you want it to.
 • Efficient cooling and quiet operation to ensures you peace and quiet during the afternoon when you might be taking a short nap or at night when you would prefer to sleep with the silence of the dream.
 • Condenser motor.
 1. Surianti Amin
  3 reviews

  Angin yang kuat dan tahan lama!

  5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

  Saya telah menggunakan kipas KDK sejak tahun 2015, tapi sehingga ke hari ini ia masih elok berfungsi (dah banyak kali terjatuh, dan ganti bilah kipas?) dan walaupun skala kelajuan angin kuat walaupun hanya no. 1.

  5
 2. Avatar

  CikSue38
  818 reviews

  comel dan convenient.

  5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

  kipas ni comel. size xbesar mana. senang nak diangkut terutama utk kegunaan di wad hospital. berat yg boleh diangkat dengan tangan dan kelajuan angin yg mendinginkan yg boleh dilaras. mmg dikhaskan utk kegunaan kecemasan seperti kemasukan ke wad atau tetamu ramai datang ke rumah utk diletakkan di tepi luar rumah. harga pn berpatutan

  5
 3. Avatar

  Akma1172
  7 reviews

  KDK KB304 ELECTRONIC TABLE FAN

  5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

  Kipas ini saya telah gunakan ia lebih 2 tahun… Sangat membantu saya ketika cuaca panas… Kita boleh pilih dari 1 hingga 3 ikut kelajuan yang kita hendak.. Tapi bila habuk dah penuh kelajuan dia akan berkurang, jadi kita kena rajinkan diri bersihkan kipas nie , selalu ye saya basuh setiap 2 minggu sekali untuk memastikan prestasi dia terjamin.. jadi gunalah kdk table fan. 😉 hahaha

  5
 4. Niki Tay
  996 reviews

  不错很耐用

  4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

  这个kdk Table Fan很大风下而且也不会说有很大的噪音的晚上睡觉也不怕被吵到而且用了很多年还是一样的耐用的。

  4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...