Horlicks Chocolate

Product Details

Descriptions

Horlicks contains a carefully selected combination of essential nutrients such as Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin B2, VitaminB3, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Calcium, Iron, Folic Acid and lots more! These nutrients help provide nourishment to support growth on a daily basis .It’s power-packed with growth nutrients, with a taste kids love and that they’ll want to drink time and time again.

 1. Shika43
  687 reviews

  Complete breakfast meal!!!

  5 out of 5, reviewed on July 13, 2019

  Horlicks Chocolate sangat membantu saya menyediakan sarapan berkhasiat untuk family terutama my girl…. Nutrisi lengkap dan berkhasiat serta rasa coklat yang lazat Membangkitkan selera anak2 saya untuk breakfast… Horlicks Chocolate membantu berikan zat cukup untuk pembesaran anak2 saya dan berikan tenaga sebelum saya mulakn kerja harian… Sangat lazat dinikmati ketika panas…

  5
 2. Riduan Halim
  136 reviews

  Rasa yang sederhana menarik

  4 out of 5, reviewed on February 3, 2018

  Horlicks jenis ini saya pernah cuba tetapi rasanya yang kurang menarik membuatkan saya berhenti mengambilnya. Tetapi apabila tidak diamalkan selalu boleh mengambilnya tetapi dalam jumlah yang sedikit sahaja. Berbanding rasa horlick yang asli saya amat meminatinya. Perlukan sedikit penambah baikkan dalam hotlick chocolate ini.

  4
 3. Xia Xiao
  3 reviews

  good taste

  4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

  I love It.Nice product. My daily health drink.I like Horlick chocolate flavour more than original flavour.MORE BETTER U CAN BUY NATURE FRUIT AND GREEN VEGETABLES.I don’t regret buying this.

  4
 4. Niki Tay
  996 reviews

  这个巧克力的太甜了不适合我的口味的

  2 out of 5, reviewed on November 30, 2017

  这个horlicks chocolate 的是我的老公喜欢喝的,我本身还是喜欢喝回原味的比较有horlicks 的味道,这个巧克力的太甜了不适合我的口味的

  2
 5. CikSue38
  818 reviews

  Horlick rasa pelik

  2 out of 5, reviewed on October 24, 2017

  Sebagai penggemar horlicks original bila diperkenalkan dengan horlicks perisa coklat ni saya rasa ia kurang mengancam. Ada rasa kepelikan pada rasa. Mula2 mmg teruja nk cuba. Bila dah rasa sy kurang gemarkannya. Rasa coklat mengatasi rasa horlicks itu sendiri. Tetap sama seperti horlicks original yg mana bila terdedah lama pada angin ia cepat caking dan semasa membancuh perlu kacau lama untu elak gumpalan tak hancur.

  2
 6. Aikoaiko25
  1052 reviews

  我觉得原味的比较有Horlicks味道

  3 out of 5, reviewed on October 23, 2017

  这个巧克力口味的我比较不喜欢,比起他的原味的我觉得原味的比较有Horlicks味道好喝些的,这个已经给巧克力盖过了他的Horlicks味道了

  3
 7. Mimi81
  177 reviews

  Menguatkan tenaga.

  5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

  Dari dulu hingga kini memang menyukai horlicks kerana rasanya yang tersendiri dan memang sangat sedap. Diambil dengan sukatan sedikit sahaja tetapi tetap sedap dan mengagumkan. Dengan perisa coklat, bertambah enak.

  5
 8. maryam18
  309 reviews

  KEGEMARAN

  5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

  Minuman kegemaran kami sekeluarga..Dari dulu hingga selamanya..Tiada yang berubah..Love it ?

  5
 9. Kellychan21
  501 reviews

  Healthy drinks

  4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

  I like Horlick chocolate flavour. It is more yummy as compare to Horlick original flavour. It contains lot of nutrients which is essential for growth. It is suitable for kids and adults too. I love to drink it during the night before I sleep. The price of Horlick Chocolate is a bit pricey.

  4
 10. Azyan12580
  55 reviews

  LAZAT DAN BERKHASIAT

  5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

  SEMASA BERJALAN DIPASARAYA TERDAPAT PROMOTER YANG MEMPERKENALKAN HORLICK CHOCOLATE INI UNTUK PERCUBAAN KALI PERTAMA. SETELAH MENCUBANYA SEISI KELUARGA BEGITU TERUJA DENGAN RASA HORLICK COKLAT INI YANG BEGITU KAYA DAN DITAMBAH PULA DENGAN ZAT GALIAN YANG TERKANDUNG DALAM SETIAP BANCUHAN MINUMAN. SEKARANG SELURUH AHLI KELUARGA BEGITU MEMINATI MINUMAN INI DAN TELAH MENJADIKAN MINUMAN INI SEBAGAI PILIHAN UTAMA SEWAKTU SARAPAN. RASA YANG ENAK DAN TIDAK MEMUAKKAN SERTA PENAMBAH TENAGA DIPAGI HARI.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...