Garden Of Eden Rosa T Triple Action Acne Serum – 5ml

Product Details

Descriptions

  • Fight Acne
  • Reduce Sebum Production
  • Helps Acne Scars
  • Improve Skin Complexion
  1. Avatar

    Shika43
    23 reviews

    Jerawat cpt hilang

    5 out of 5, reviewed on January 24, 2019

    Dengan mengamalkn product ini jerawat sy mudah dihilangkan.. jeragat pada wajah my mom juga semakin berkurang .. ingredients yg sgt bagus dan pasti bermutu!! Sy suke texture nya yg sgt serasi dgn kulit sy dan my mom

    5
  2. The Best serum

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    At first Macanese tak yakin sangat nak pakai serum ni sebab tekstur dia macam berminyak . After a week pakai this serum parut jarawat and my dark spot makin pudar and the tiny bumps atas my forehead pon makin berkurang . I really fall in love with this serum

    5
  3. Khairul Najwa
    3 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    This product is really good
    At first I thought this product will make my pimples worsen due to oily things because my face is really worse with the pimples.
    when I applied the product on my face it feels oily but I’d doesn’t feel heavy to me it’s just really light oily and I feels that my skin is being repair.
    So when I try in a few days my pimples started to disappear really quickly. So it really worth it to buy this product because it heals my skin .
    This product I would suggest to the people that have sensitive skin but if u have sensitive substance eventhough this product is made of organic substance better consult a doctor.
    Because pimples comes In many factors and forms so just try to figure out it urself or go see doctor and ask for their advice whether the product is good for your skin or not

    5
  4. Avatar

    Hunnybunch87
    7 reviews

    Jerawat makin hilang ?

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Jerawat makin pudar sejak guna serum T rosa ni.. best sgt..kalau bole nk bagi 10 bintang..?

    5
  5. Avatar

    Nurarl14
    1 reviews

    Parut jerawat pudar..!

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2018

    Dulu muka sy penuh dgn bekas jerawat..byk serum yg sy dah pakai tp rosa T yg paling berkesan.. Tak sampai sebulan dah nampak parut jerawat semakin pudar.. Love it..

    5
  6. Emma Zulkifli
    20 reviews

    NO ACNE AND SCARS ANYMORE !!

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    saya amat sukakan serum jerawat rose eden ini … sebelum ini saya mempunyai alahan yang teruk pada wajah ketika hamil .. terdapàt banyak jerawat dan parut jerawat pada wajah saya… setelah itu saya disyorkan oleh makcik saya untuk menggunakan serum ini … ia amat bagus .. sudah 2 bulan saya menggunakanya.. parut jerawat pada wajah saya semakin pudar. dan kini wajah saya sukar untuk dinaiki jerawat … ià mengembalikan keyakinan saya untuk berhadapan dengan keluarga dan kawan kawan … saya amay menggalakkan para pengguna di luar sana untuk mencuba nya… pelaburan yang mendapat hasil yang berbaloi pada harga dan qualiti nya. ..thank you rose eden

    5
  7. Avatar

    nadianoni81
    3 reviews

    Greay for acne oily skin

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    My skin is oily and with acne issue. Usually when I use serum it will cause me a breakout and clogged pores. But not this one, it faded my scars as well treating my acne. The smell is so addictive, spa medicated sense.

    5
  8. Avatar

    AidaFar67
    3 reviews

    Best serum for acne prone skin

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Great for reducing acne… Does not cause further breakouts… the texture of the serum is like light oil… But, it does not absorb into skin quickly… But, I love it…

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...