Freeman DEEP CLEARING manuka honey + tea tree oil

Product Details

Indulge in a delicious treat for your skin with this multi-action clay mask and cleanser. Manuka Honey helps deliver potent healing properties to nourish skin. Tea Tree Oil helps to purify pores and control oil with its antibacterial properties. Perfect for oily and breakout prone skin.

  1. Jessie Koo
    125 reviews

    Total deep cleanser

    4 out of 5, reviewed on March 28, 2019

    I like the fact that it cleanses impurities from my skin after the deep cleanse but yet soothes my skin. Perhaps it’s the Manuka honey ingredients. When i have pimples I will use it as mask. Works good with its tea tree oil. Wash after 10 min when using mask.

    4
  2. Avatar

    Athiah2393
    4 reviews

    Oily skin holygrail

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Suka sangat dengan clay mask ni sebab dia buat kan muka jadi kurang berminyak. Muka pun jadi bersih sangat Dan jerawat cepat kecut. Kalau ada jerawat, just letak pada jerawat tu 10 minit dan bilas. Esok nya kecut terus. Apa yang istimewa nya dia ada manuka honey dan tea tree oil. Sebab tu sangat berkenan untuk jerawat. Boleh juga guna sebagai pencuci muka atau pun nak buat mask. Tapi kalau nak guna mask tu make sure kurang 10 minit. Kalau tak nanti over dry sangat kulit nanti rosak pula moisture barrier kulit. Lepas pakai mask, hydrate kan balik kulit dengan hydrating toner atau moisturizer. Lepas 2 bulan consistently guna, muka nampak bright, dah tak kusam. Suka sangat.

    4
  3. Avatar

    ilah2115
    3 reviews

    good

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    one of the best product! so many people used it

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...