Farm Fresh Kurma Milk

Product Details

Description
Made from palm dates and fresh milk, our Kurma Milk is the ultimate milk booster for pregnant and breastfeeding mothers, rich in iron to aid in the development of healthy red blood cells in infants.

1L and 200ml
Nutritional Facts (per 100g):
Energy – 70kcal
Carbohydrates – 8.3g
Total Fat – 3.8g
Protein – 3.4g
Calcium – 114mg
Ingredients:
100% Fresh Cow’s Milk, Real Dates Extract

  1. Avatar

    Shika43
    379 reviews

    Susu segar yang sedap!!!

    5 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    Farm Fresh Kurma Milk terasa kurma sebenar dalam susu dan sangat berkhasiat.. saya suka Farm Fresh Kurma Milk minum ketika breakfast atau bersahur mampu bekalkan tenaga berpanjangan dan berikan rasa kenyang yang lebih lama… Kesegaran Farm Fresh Kurma Milk jelas terasa!!!

    5
  2. Avatar

    Tyraraz85
    3 reviews

    My all time favourite susu

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Sedap, berkhasiat, dan mengenyangkan! First time saya minum waktu mengandung, bagus untuk ibu dan anak.

    5
  3. Sharina Rahim
    3 reviews

    Yummiest drink!

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    My favourite susu kurma! At first try it tasted like cendol, which i really love. One bottle is never enough for me alone. Hoping they will sell it in a bigger portion. However, the price is a bit expensive than other brands. Try it, even if you don’t like milk!

    5
  4. Avatar

    aziemohdnoor20
    6 reviews

    Sedapnya susu kurma FARM FRESH!

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Bulan puasa tahun lepas kecoh sungguh dengan SUSU KURMA dari FARM FRESH.
    oleh kerana kecoh yang melampau, kite pun try beli dan rasa. memang sodap dan fresh. yang paling suka sebab TAK ADA GULA DAN PEWARNA!
    sesuai sangat untuk ibu2 yang menyusukan anak2 dan ibu2 mengandung. boleh jadi milk booster taw. mana tak nya susu dan kurma memang berkhasiat 100%.
    Rasa dia mcm cendol pun ada, macam ada gula melaka pun ya tapi version yang tidak terlalu manis.
    sedap2 tekak je. Yang bestnya bila minum waktu sahur dan berbuka rasa badan segar dan cepat kenyang. Baby pun suka dengan susu ibu nya yang meriah nyaaaaa~

    5
  5. Avatar

    Suhaila76985
    3 reviews

    Sedap dan lazat

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    Kali pertama mencuba susu kurma ini ketika bulan puasa. Ternyata rasanya sangat sedap dan mengenyangkan. Anak saya yang baru belajar berpuasa pun sangat menggemarinya.

    5
  6. Avatar

    Sarah
    149 reviews

    Fresh kurma taste

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Quite hesitate to try it at first because I don’t really like to drink milk. But this combination is really great! Its kurma taste is rich, creamy and not too sweet. During my pregnancy, I always take this drink as a calcium source as I don’t drink plain milk. It is quite pricey for that one bottle. But as I know kurma itself is quite pricey, so no complaint. ?

    5
  7. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    很甜

    3 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    这个在母乳妈眯group 大家都在讨论的饮品,每个人都说喝了母乳会增加的,我也去买了一支回来喝看的,开始喝蛮不错的,喝久了觉得很甜的,而且我也没有发觉我的母乳有增加到的。

    3
  8. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Gabungan yang menjadi

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Kali pertama saya meminumnya, saya dapati gabungan rasanya yang lazat dan menjadi. Saya terus menyukainya selepas mencubanya. Lagi enak jika diminum ketika sejuk. Namun, harganya agak mahal kerana saya membelinya dengan harga rm13 untuk satu liter.

    4
  9. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Milk booster

    4 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Memang tertarik bila tengok iklan di facebook. Saya cuba beli untuk rasa pada mulanya.
    Selepas minum saya dapati susu jadi meriah,terus beli lagi sebab rasanya memang sedap dan kebaikkan dapat tambahkan susu ibu.
    Ia juga buat rasa kenyang bila minum.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.