FAIZA Soup Powder

Product Details

  • Specially made for large variety of soup dishes such as chicken soup, beef soup, mutton soup, vegetables soup and etc.
  • Also suitable as an additional flavour to rice porridge.
  • No Artificial Colour
  • No MSG
  • No Preservatives
  • 100 % natural products
  1. Anis89
    68 reviews

    Serbuk sup sedap

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2020

    Seisi keluarga saya sangat menyukai sup dari Faiza ini keranq rasanya yang power dan sedap .menambah setiap kali makan dan tak cukup…lazat sangat..mudah disediakan

    5
  2. BumbleBee34
    321 reviews

    Sup soto lebih sedap

    4 out of 5, reviewed on January 25, 2020

    Kebiasaannya saya masak sup just tumis biasa je tanpa menggunakan sebarang rempah sup. Tapi untuk sup kuah soto memang wajib menggunakan rempah sup dalam kuah soto saya tu. Rasa lebih ummph dan lebih lazat. Warna pun lebih mengancam sebagai kuah soto. Takdela nampak mcm sup biasa je. Special sikit.

    4
  3. NurulDeng08
    470 reviews

    Kurang beraroma rempah sup yg wangi

    3 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Sy memilih serbuk sup Faiza ni ni krn ia pilihan yg lebih baik krn diperbuat dari 100% bahan asli,tanpa msg,tanpa pewarna & perisa tambahan.Tapi rasanya bagi sy kurang kaw walaupun sy dh tambah bnyak serbuk aroma rempah pun kurang berbau wangi.Bagi sy lebih baik gunakan sup bunjut adabi tu yg senang & mudah digunakan.Rasanya pun sedap.Utk harga,serbuk ni masih boleh dibeli selain ianya mudah didapati di kebanyakkan kedai2 biasa.

    3
  4. Riduan Halim
    136 reviews

    Soup powder best

    4 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    Soup powder keluaran faiza sememangnya sungguh best kerana bahan yang digunakan berasaskan benda sihat tanpa serbuk perasa. Kami sekeluarga akan gunakan untuk buat bubur nasi dan rasanya sungguh asli.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...