Enchanteur Paris Eau De Toilette Adore

Product Details

A unique fruity floral scent that’ll make you feel like a million bucks, ADORE combines exotic Wild Jasmine, Pink Mimosa and Violet notes with splashes of sweet Lychee, spiced Sugar Plum, Pomegranate and Golden Pear. Sugar, spice and everything nice, this fragrance will set you right for a fancy night out.

Ingredients

Ethanol, Fragrance, Water, BHT, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Cl 60730, Cl 17200

  1. Nazatul Elysa
    3 reviews

    Much loveeee

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2018

    Perfume ni one of my favourite from enchanteur. Bau dia wangi and soft floral gituuu. And the packaging, cantik, menarik and super duper cuteeee suka sangat. I also bought, two other which is belle amour and magique. They smells really good too ❤

    5
  2. Avatar

    Sakinahh13
    3 reviews

    Wangi dan harga berpatutan

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Enchanteur paris ini sangat wangi dan harga sangat berpatutan. Korang boleh dapatkan minyak wangi ni dengan harga kurang dari rm50. Wangiannya yang seperti bunga dan tahan lama anda akan kekal harum sepanjang hari.

    5
  3. Smells good

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    The perfume smells good. The smell last long until nights. I love it.

    5
  4. Adia Unnie
    9 reviews

    Enchanteur Belle Amour pun wangi

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    Perfume ni wangi dan bau dia sedap cam bau bunga. Packaging pun lawa sebab botol dia cantik giler Dan perfume ni kecik so mudah dibawa ke mana2 je. Even Mahal tapi berbaloi beli. Boleh jugak dijadikan hadiah

    5
  5. Siti Jumatia
    3 reviews

    Kesegaran berpanjangan.

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Perfume kegemaran saya dari zaman sekolah lagi.. Bau yang memberi kesegaran yang berpanjangan buat saya rasa lebih yakin.. Walaupun mengalami alahan ketika mengandung, saya masih boleh tahan dengan bau perfume Enchanter Paris ini.. Malah suami juga suka dengan baunya yang lembut.. Terima kasih enchanter Paris.. Kesegaran Berpanjangan menambahkan keyakinan saya..

    5
  6. Nor Adlina
    8 reviews

    Sweet perfume

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Perfume enchaunter paris ni kesukaan saya dan encik suami.. Bau dia sungguh menggoda dan tahan lama.. Saya minat perfume enchaunter ni sejak dari zaman sekolah lagi.. Kawan-kawan mesti tanya, saya guna perfume apa sebab bau dia memang wangi..

    5
  7. Avatar

    Cik_9171
    3 reviews

    Wanginyaa ?

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Ok kali ni nk review pasal pewangi enchanteur ni .. aki ni jenis yang suka benda wangi2 ni so tak mustahil berbotol2 minyak wangi ada dalam bilik ? untuk enchantuer ni bg aku memang wangi kalau tak wangi mmg tak la aku nak beli . Bau dia LEMBUT tu paling penting lagi 1 bau dia tahan lama tiap2 bulan kena beli sbb cik suami pun suka sebotol 2 orang pakai memang tak tahan sebulan sebab jenis spray dari atas sampai ke bawah ??

    5
  8. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Bau sangat manis dan feminim

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Harumannya sangat manis.Enchanteur adore ni baunya lebih feminim dan wangi.Saya sangt sukakan design botolnya yg simple tapi menarik.Baunya juga tahan lama bila digunakan.Harganya pun murah & mudah didapati.

    4
  9. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Wangian kegemaran saya sepanjang masa.

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Bauan seakan buah, salah satu kegemaran saya. Suami & anak2 suka apabila saya memakainya. Lembut harumannya namun memikat siapa sahaja yang menghidunya. Hanya dengan memakainya, saya terasa lebih berkeyakinan dengan diri ini.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...