Dunia Herbs Jus Mustajab Gold

Product Details

Khasiat Nilai Sejuta
Jus Mustajab Gold umpama khasiat bernilai sejuta ringgit kerana ianya dirumus khas daripada herba dan makanan sunnah terpilih dan bermutu tinggi dalam membantu merawat serta mencegah pelbagai masalah kesihatan lelaki dan wanita.

Super Natural Antibiotik
Jus Mustajab Gold yang bertindak sebagai ‘Super Natural Antibiotik’ sangat baik untuk diamalkan untuk mencegah jangkitan penyakit dan menguatkan sistem pertahanan tubuh badan.

Menurunkan Kadar Kolestrol
Jus Mustajab Gold juga membantu mencegah salur darah tersumbat kerana dapat menurunkan kadar kolestrol daripada berkumpul pada saluran darah selain merawat penyakit tiga serangkai iaitu penyakit darah tinggi, kencing manis dan serangan jantung.

Memulihkan Masalah Kesihatan
Gabungan ramuan terpilih dan utama seperti Daun Belalai Gajah yang merupakan agen antioksida yang tinggi dapat membantu mencegah serta merawat kanser kerana bersifat anti-tumor selain bersifat anti penuaan.
Jus pelbagai guna ini sangat membantu menyah toksin dan merawat masalah pencernaan, menjaga kestabilan gula dalam darah, memberi tenaga dan membaikpulih sistem saraf disamping menyembuhkan gastrik, sembelit dan berbagai lagi masalah kesihatan.

Anugerah Dari Alam Semulajadi Yang Tidak Ternilai
Yang paling penting, Jus Mustajab Gold sangat bernilai dan amat diperlukan oleh semua kerana ianya merupakan satu penemuan formulasi terkini dari anugerah alam semulajadi yang bertindak sebagai rawatan alternatif yang dapat mengurangkan kos rawatan moden pelbagai penyakit bagi menjamin kesihatan seluruh rakyat Malaysia khususnya, dan masyarakat dunia amnya.

Cara Pengambilan : Ambil 2 sudu besar setiap pagi dan malam
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...