Deuter GoGo 25L Backpack

Product Details

This urban rucksack looks athletic and fresh on the streets. A great backpack for school, office or everyday adventures. Practical features and functionality are a given.
Deuter-Microrip-Nylon
210 den Nylon fabric with strong ripstop threads and PU coating. This fine, lightweight and yet abrasion resistant nylon is optimal for lightweight backpack construction.
Deuter-Super-Polytex
Made from 600 den Polyester thread and with a thick PU coating, this multi-purpose fabric is robust and lightweight. It is most suitable for backpacks, used in average conditions to keep the weight to a minimum.
330D Pocket Rip
We use this new version of our robust nylon fabric in 250 den and 330 den. The lightweight fabric is durable and has a 2.000 mm water column thanks to the PU coating.
  1. Jessie Koo
    126 reviews

    Lightweight

    5 out of 5, reviewed on July 12, 2019

    Deuter GoGo 25L Backpack is very light and easy to carry, especially during travel. It’s enough to include our necessity inside this bag; an umbrella, a bottle and 2 sets of shirts or jacket, depending on the clothing size. Love the colour too.

    5
  2. Avatar

    Minyul53
    9 reviews

    Tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Beg ni kaau nk p hiking ke trevel ka..memang sesui…sumbat barang sampai kembung pon tak koyak.

    5
  3. Muhd Mazeni
    6 reviews

    Beg yang tahan lasak dan berbaloi

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Beg ini sangat berbaloi dengan harga nya.sangat tahan lasak dan tidak mudah koyak dimana2 tempat kita pergi.kita tidak perlu risau semasa hiking,atau aktiviti-aktiviti lasak yang lain.sazinye yang sangat ideal untuk dibawa berjalan menambahkan lagi keistimewaan beg ini.warnanya yang cukup cantik dah zip nye yang sangat lancar pembukaan dah penutupan beg.Saya sanagt berpuas hati dengan beg ini.

    5
  4. Khairul Muqiit
    3 reviews

    Bag yang sesuai untuk semua.

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Bag ni sesuai untuk di buat hiking dan kegunaan harian. Saiznya yg kompak dan mudah digalas kemana saja. Ketahanan dan kualitinya jugak terjamin.

    5
  5. Avatar

    eisac25
    3 reviews

    Awesome Deuter Bag

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    This bag really good and can be use for all occasions, indoor or outdoor. I use it to go the school, camping and travelling. Colour of the bag, really striking and easy to see for far during I’m playing football. So I have not worry from got stolen because I can monitor my bag because of its colour.

    5
  6. Baiem Idris
    2 reviews

    Beg Tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    Beg ini sesuai dengan korang yang suka melakukan aktiviti-aktiviti lasak seperti berkhemah, mendaki gunung, jungle tracking. Saya mempunyai dua beg Deuter ini. Alhamdulillah masih bertahan lagi sampai sekarang.

    5
  7. Avatar

    lzz34
    6 reviews

    Great product!

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    As a jungle trekking lover, this bag means a lot to me as it is designed for ease of adventuring. The design of this bagpack is so comfortable that I won’t feel any hurt nor pain during hiking. Besides, it also made up of the materials that is waterproof which is prefect for outdoor activities. Hope my review is helping guys :))

    5
  8. Avatar

    farhanradzuan9295
    3 reviews

    Beg yang selesa

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    Beg yang aelesa untuk digalas dan mudah dibawa kemana sahaja…letak barang banyak2 pon masih selesa untuk digalas…sesuai untuk lelaki dan wanita…kalau anak2 nak bawa ke sekolah pon masih sesuai..terbaik…

    5
  9. Naim Firdaus
    4 reviews

    Deuter Backpack 25L

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    This urban rucksack looks athletic and fresh on the streets. A great backpack for school, office or everyday adventures. Practical features and functionality are a given

    5
  10. Nur Afifah
    19 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    I just bought this bag a few days ago and I really fell in love with this bag. A good product, very attractive design and colourful. What I like most about this bag is very light, comfortable and easy to carry it anywhere.

    5
  11. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Ringan dan senang dibawa

    4 out of 5, reviewed on December 12, 2017

    Apabila berada di luar rumah atau sedang melakukan aktiviti luar rumah. Isteri saya amat senang menggunakan backpack ini. Mudah di isi pelbagai jenis barang dan senang di bawa ke mana2. Warna nya juga yang cantik menarik minat isteri saya. Selesa di pakai dan tidak keras. Mudah untuk di galas ke mana sahaja. Bentuknya amat menarik sekali. Harga nya juga berpatutan. Cantik dan bergaya. Warna juga menawan sekali.

    4
  12. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Sangat ringan

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Backpack ni sangat ringan dan selesa digalas.
    Ianya direka agar bahu tidak sakit apabila menggalasnya.
    Memang ruang dalamnya luas dapat mengisi banyak barang.
    Warna juga comel dan menarik memang saya suka.

    4
  13. Avatar

    fazzla52597
    23 reviews

    Colourful and lightweight

    4 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Deuter GoGo 25L Backpack very colourful and lighweight. Very recomended item

    4
  14. KJ Cheah
    225 reviews

    Deuter GoGo 25L Backpack

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    it’s light weight and comfortable. good enough to carry water and food during hiking

    5
  15. Ying Eve
    10 reviews

    Super comfortable, carries heavier loads among the best in the review.

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2016

    Super comfortable, carries heavier loads among the best in the review.

    5
  16. Ying Eve
    10 reviews

    Deuter GoGo 25L Backpack

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2016

    Super comfortable, carries heavier loads among the best in the review

    5
  17. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Deuter GoGo 25L Backpack

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2016

    A great backpack for school, office or everyday adventures. Practical features and functionality are a given. I can put my accessories on this backpack. I like to travel and easy to go anywhere using this backpack.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.