Chriszen Moist Cake 03 Yellowish Brown

Product Details

Whitening, conceal, cover the pores / dark spots, sun protection, anti-wrinkle, smoothing, beautiful results, intensive moisturizing, Balance Care, Wrinkle Improvement

  1. Avatar

    shmllslmt40
    3 reviews

    Mom Loves It!

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    I don’t really like this – probably because I really don’t like wearing anything the likes of BB cream, CC cream or even foundation. But! My mom really loves this! No matter what BB cream or CC cream she had tried, she will always come back to this. She will always ask me to buy this for her. She wouldn’t want anything else. She said that it makes her skin looks glowy and even and just plain gorgeous!

    5
  2. Dayaniey Dahari
    16 reviews

    kulit muka jadi cantik

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    chriszen moist cake 03 yellowish brown i choose this because suggestion daripada kakak untuk pakai. saya masih belajar and x berapa suka pakai bedak compact/foundation dll nak pergi ke kelas. pergi kelas tu pakai sunblock je tkut muka burn je, kalau pakai bedak compact/foundation ke nnt kulit muka berminyak, bedak bercapuk la sbb menghdap matahari nk g kelas tu. but when i apply this chriszen moist cake to my skin, it x berminyak, ringan di kulit and most important is making my skin glowing gituu.. ramai kwn yang tnye kulit sya jd licin and cntik slpas pakai this product..hehe of course lah chriszen moist cake 03 yellowish brown my choice hehe

    5
  3. Arshad Sani
    46 reviews

    Glowing dan Kulit Makin Cantik

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    Isteri Peminat tegar Chriszen Moist Cake 03 Yellowish Brown sejak tahun lalu.Pertama kali menggunakannya terus dia jatuh hati. Dia seorang yang simple jadi bila pakai moist cake ni mudah sangat dan cepat dan bedak tak bercapuk.Tidak perlu nak tunggu bersiap lama dan hasilnya memang memuaskan.Selepas setahun lebih menggunakan chriszen moist cake ini bekas parut jerawat isteri makin tiada sehinggakan semua orang asyik bertanya pakai apa.Kami senyum je.Serious memang terbaik. Belanja makeup isteri juga jadi berbaloi. Sangat-sangat jimat.Xpercaya.cubalah

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...