Buds Baby Mozzie Clear Lotion

Product Details

Descriptions

Prevent and soothe insect bites with our Mozzie Clear Lotion. Formulated with skin barrier boosting Inca Inchi, insect repelling CITRONELLA, soothing ALOE VERA and hydrating OLIVE LEAF EXTRACT to repel insects and heal existing bites. Cover exposed skin and have fun introducing baby to the wonders of the great outdoors.

  • 98.8% of plant ingredients proceed from Organic Farming
  1. Shika88
    687 reviews

    happy

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2020

    Buds Baby Mozzie Clear Lotion mudah didapati and harga juga berpatutan setanding quality dan keberkesanan product ni…. selalu pakaikan pada bayi waktu petang and malam sebab time tu memang banyak nyamuk lagi2 musim sekarang ni hujan panas… bau juga tak begitu strong sangat and i suka bauan Buds Baby Mozzie Clear Lotion… kalau pada badan my baby sebelum ade bintik merah kesan gigitan semut halus tu but now tak dah, so berkesan sangat … nk hilangkan kesan gigitan tu pun tak ambil masa yg lama selepas disapu Buds Baby Mozzie Clear Lotion pada skin baby… selalu beli online je lebih murah sedikit berbanding drugstore and lebih jimat…

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...