Bmama Signature Support Belt

Product Details

Back cross design is more faster and convenient cross adjustment

Devil’s felt adjustable elasticity supports abdomen

Soft and comfortable material makes the pregnancy process easier

Relieve prenatal burden

Simply adjust the abdominal circumference

Soothe the waist

Microsweating season is also recommended

soft and breathable, not sultry, protects sensitive skin

Hold up the whole stomach from bottom to top, and make sure that the abdomen is taken, and then cross and fix the two sides of the retractive belt from the back

  1. Avatar

    Enasyaz93
    3 reviews

    Bmama maternity Support belt

    5 out of 5, reviewed on January 1, 2021

    I love this maternity support belts because it reduce my backpain. I already delivered my second baby on 24 December 2020 and I used this belts. It helps to reshaped my body and reduced backpains.

    5
  2. Pengalaman bmama

    5 out of 5, reviewed on December 16, 2020

    Selesa sangat.. Membantu pergerakan ibu2.. Sy suka.. Selamat ni sy skit Pinggang.. Cepat letih. Penat mse berdiri.. Skrg dh hilang rse tu.. Mcm. Duduk terlalu lama pom sukar nak bangun.. Alhamdulillah sgat Membantu sy.. Trm. Ksh byk.. Bersyukur.. Rezeki ank kedua..

    5
  3. Nurul
    1 reviews

    Bmama maturity belt

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2020

    Yeay! Already arrived, i had try it, wow!!! Very comfortable and supportmy cutie belly baby. Actually this maturity belt not only for preggy mum, also can be use after postnatal process because it help us to get back our body shape back as normal. So it 2 in one, very affordable okay!! No regret to have it, guarantee satisfied. So what are you waiting for? Get yours today!!

    5
  4. Ezzati Fatima
    10 reviews

    SELESA, HILANG SAKIT BELAKANG & PENAT SEHARIAN

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2020

    Seriously bwk ank ni bkn ringan…ank second pulak ni berat kemain (dlm perut).. siap bwk kakaknye yg dh 3 tahun ni..mmg sakit belakang tu toksah cerita la…

    Jadi ibu mengandung ni bukanlah tiket nk bersenang2..kerja rumah semua takyah buat… Malah bertambahlah kerjanya… Dengan adanya Bmama maternity support belt ni mmg cukup membantu sakit belakang saya malah rasa lega stiap kali menggunakan nya..

    Penggunaan tidaklah perlu terlalu kerap tetapi bila pakai tu dah ckup utk relax seolah2 dh ber”me” time… Tiada sakit..xperlu nk g mengurut sbb sakit belakang…

    Mmg reccomend sgt kt sesapa yg nk try Bmama Maternity Belt ni..sy rse bertuah kerana mencubanya & selesa dgn sy.. terima kasih Bmama🥰🥰🥰

    5
  5. Avatar

    Syerasyera43
    30 reviews

    Comfortable

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2020

    If you’re having any round ligament pain, low back pain, or pelvic discomfort, buy this! At only 14 weeks, I started having a lot of discomfort when bending and lifting, especially when lifting my 2 year old. This belt totally saved me. It’s very soft and comfortable, and it’s breathable so you don’t get too hot. The size is very adjustable. I’m a size 16 pre pregnancy and I have plenty of extra band left. I feel confident saying this would fit almost any Mama comfortably.

    5
  6. Avatar

    Syudda91
    68 reviews

    Selesa material lembut

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2020

    Pertama kali cuba Bmama Maternity Support Belt masa mengandung anak kedua..bila dh masuk 4bulan sakit pinggang menjadi- jadi dengan kena dukung anak sulung lagi mmg sakit belakang so lepas kita cuba support belt ni lega rasa pinggang..material dia lembut ja senang nak pakai…selesa sgt…bila perut mkin besar mmg perlu sgt Bmama Maternity Support Belt ni maklum la kita suri rumah kena masak lagi jaga anak lagi bwk baby lagi dlm perut mmg akan sakit blkg.. maternity belt terbaik dan lembut..ha masa dlm pantang pon boleh guna support belt ni tau mommy..memang berbaloi2

    5
  7. Evy Chien
    2 reviews

    Very comfy

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2020

    After trying this maternity belt for quite a time, I would say it help me so much. I no longer easy get tired when I walk or do the house chores. I don\’t have to put my hand everytime under my belly like I used to be.. My back pain also reduce now. And the most important is, it is comfortable and does not give me any rashes although I sweat a lot when I did my yoga.

    5
  8. Avatar

    azianasfari25
    3 reviews

    Awesome maternity support belt

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2020

    Setelah memasuki fasa trimester ketiga, kandungan semakin membesar dan berlaku penolakan pada bahagian pinggul ,tulang belakang dan memberi tekanan pada kawasan pelvik.Dengan penggunaan Bmama maternity support belt yg sangat selesa sangat memudahkan pergerakan aktiviti harian saya.Produk material yang dibawakan juga amat selesa untuk digunakan sepanjang hari tanpa mendatangkan sebarang ruam pada bahagian pemakaian.Produk berkualiti ini disarankan untuk dimasukkan dalam senarai keperluan ibu-ibu yang sedang melalui fasa kehamilan kerana ia amat membantu pergerakan sepanjang melalui rutin seharian yang sibuk❤️

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...