HomeBlog10 Pencuci Lantai Terbaik Agar Lantai Berkilat Dengan Sempurna!

10 Pencuci Lantai Terbaik Agar Lantai Berkilat Dengan Sempurna!

Mencari cara bagaimana untuk menjadikan lantai rumah anda kekal berkilat dan bersinar? Lantai dapur anda mempunyai banyak kesan kotoran yang sukar untuk dibersihkan? Pemilihan pencuci lantai memainkan peranan penting agar lantai anda kekal bersih, berkilat dan harum sentiasa. Pasti anda pernah menggunakan pencuci lantai yang meninggalkan kesan melekit pada kaki bukan? Di sini kami senaraikan pencuci lantai terbaik di pasaran yang tidak akan meninggalkan kesan melekit pada kaki dan yang pasti harumannya kekal berpanjangan.

Ajax Lavender Fresh Antibacterial

Ajax Fabuloso Antibacterial dirumuskan dengan formula baharu untuk menghilangkan kesan kotoran gris dengan lebih efektif. Ianya mampu membunuh 99.9% bakteria yang terdapat pada kawasan rumah anda dan seterusnya meninggalkan permukaan lantai bersih dan berkilat dengan haruman yang berpanjangan dan menyegarkan daripada lavender. Wangian dari pencuci lantai Ajax Fabuloso mampu bertahan selama tiga jam lamanya. Untuk tujuan pembersihan antibakteria, hanya perlu gunakan ia sahaja tanpa perlu dicairkan bersama air.

Dettol 4in1 Fresh Jasmine Fragrance Disinfectant Multi Action Cleaner

Pencuci lantai yang berformulasi unik untuk menanggalkan kesan kotoran, mengilatkan permukaan lantai serta meninggalkan haruman yang berpanjangan. Dettol 4in1 Disinfectant Multi Action Cleaner mampu untuk membunuh 99.9% bakteria dengan berkesan agar rumah anda terlindung dari sebarang kuman. Formula 4 dalam 1 ini akan menjadikan rumah anda bersih sentiasa dan terhindar dari bakteria termasuklah E.coli serta virus Influenza (H1N1).

Daia Floor Cleaner Revitalizing Apple

Produk pencuci lantai dari Daia diformulasi dengan minyak essential tulen yang bukan hanya berfungsi sebagai pembasmi kuman tetapi juga memberikan pengalaman terapeutik yang mendamaikan badan serta minda. Dengan keberkesanannya yang efisyen, anda boleh membersihkan lantai rumah dengan lebih cekap. Daia Floor Cleaner Revitalizing Apple tidak akan meninggalkan kesan melekit pada kaki anda.

Ajax Fabuloso Antibacterial Rose Fresh All-Purpose Cleaner

Membersihkan secara efektif dalam meninggalkan kesan gris dan kotoran. Bersihkan rumah anda dengan Ajax Fabuluso Antibacterial Rose Fresh All-Purpose Cleaner untuk membasmi 99.9% bakteria dan meninggalkan lantai rumah anda bersih dan berkilat. Ianya memberikan keharuman bunga ros yang berpanjangan.

Floor Master Y-Slimz Concentrated Tea Tree Oil Citronella

Diperbuat daripada ekstrak Citronella serta Tea Tree Oil yang membantu untuk menghalau nyamuk, lalat lipas serta semut daripada menghurung lantai rumah anda. Ianya mempunyai bauan yang menyenangkan yang diperkaya dengan ekstrak herba untuk menyegarkan ruang tamu anda. Formula wax atau lilin dalam Floor Master Y-Slimz Concentrated Tea Tree Oil Citronella akan memberikan kesan berkilaun dan tidak melekit pada lantai yang boleh bertahan selama beberapa hari. Ianya tidak bertoksik dan sesuai untuk pelbagai jenis lantai.

Zip Crystal Spring All Purpose Cleaner

Zip Crystal Spring All Purpose Cleaner memberikan kesegaran alam smeulajadi terus ke dalam rumah anda. Dengan formula terbaharu, ianya lebih efektif dalam menanggalkan kesan gris untuk memberikan kilauan yang berpanjangan. Ianya terbukti tidak akan melekit dan juga kering dengan cepat. Mampu membasmi 99.9% bakteria yang terdapat pada lantai rumah anda.

Magiclean Fresh Lemon Floor Cleaner

Magiclean Fresh Lemon Floor Cleaner menanggalkan kesan kotoran dengan efektif tanpa meninggalkan sebarang kesan melekit. Formulasi Quick Dry mampu mengurangkan masa anda membersihkan lantai dan tanpa perlu risau sebarang kesan tapak kaki selepas mencuci lantai. Rasai keharuman segar lemon yang tahan lama.

TLC Green Eco-Friendly Floor Cleaner

Satu pencuci lantai yang berkonsentrasi pekat untuk menjimatkan penggunaan. TLC Green Floor Cleaner diperbuat daripada bahan-bahan biodegradable. Ianya mampu untuk menanggalkan kesan kotoran gris secara efektif. Ianya juga lengkap dengan anti-habuk untuk memastikan lantai kekal bersih. Ianya mesra alam dan diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang tidak membahayakan alam sekitar.

Mr Muscle Kiwi Kleen Anti Bacterial Floor Cleaner

Membersihkan, desinfeksi serta memberikan haruman kekal berpanjangan dengan hanya satu langkah sahaja. Mr Muscle Kiwi Kleen Anti Bacterial Floor Cleaner amat ideal untuk digunakan membersihkan lantai, meja dapur, sinki serta lain-lain permukaan yang boleh dibasuh.

Bio-Home Floor Cleaner

Bio-Home Floor Cleaner sesuai untuk tujuan pembersihan dikesemua jenis permukaan. Anda tidak perlu membilas dan formulasi cepat kering menyenangkan proses pembersihan dilakukan. Ianya juga tidak meninggalkan kesan melekit pada lantai anda. Kandungan yang pekat menjimatkan penggunaan serta mesra bayi kerana tidak mengandungi sebarang bahan toksik.

Leave a comment