Adabi Fish Soup Spices

Product Details

Adabi Fish Soup Spices

 1. Avatar

  syafiah97
  65 reviews

  Masakan bertambah enak

  4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

  Saya sentiasa menggunakan adabi soup spices ini apabila membuat sup ikan. Sedap dan mudah di masak. Cukup lengkap ramuan dalam SATU paket. Baunya cukup harum semasa menumis. Tidak perlu Tambah APA APA lagi. Mudah disediakan. Satu Keluarga suka ramuan adabi ini. Masakan turun temurun. Mudah di dapati di pasaraya berhampiran.

  4
 2. Avatar

  Shahrul64
  164 reviews

  Kurang membangkitkan rasa

  3 out of 5, reviewed on November 15, 2017

  Adabi fish soup spices ini kurang membangkitkan rasa yang sedap. Saya pernh mencubanya namun kurang menjadi. Bau nya kurang enak. Saya kurang menggemari sup ini. Ia perlu di tunis dengan bawang merah dan bawang putih barulah aromanya naik. Jika menggunakan ikan merah. Bau hanyirnya tidak hilang. Keluarga saya tidak menggemari sup ikan. Bau kurang menyelerakan.

  3
 3. Avatar

  RenNurfatihah50
  137 reviews

  Mudah Dan Murah

  5 out of 5, reviewed on November 9, 2017

  Rempah sup ikan Adabi sangat mudah digunakan semasa proses memasak sup.. Kandungan rempah ratus yang fresh membuatkan hidangan sup ikan saya bertambah sedap dan lazat.Biasanya saya menggunakan rempah sup ikan Adabi ini untuk mengurangkan bau hanyir ikan sungai yang saya gunakan dalam masakan saya.Harganya murah dan boleh didapati di mana² kedai atau pasaraya berdekatan anda.

  5
 4. Avatar

  NurulDeng08
  470 reviews

  Sup ikan haruan lebih beraroma

  5 out of 5, reviewed on October 19, 2017

  Selalunya saya akan beli rempah sup ikan adabi ni untuk buat sup ikan haruan..sgt cepat dan lebih mudah untuk saya mbuat sup ikan yg sedap..x perlu beli rempah yg berasingan..1 pek cukup untuk melazatkan masakan saya..sup ikan jadi lebih beraroma dan lansung tiada bau hanyir dari ikan..harganya pun murah dan mudah didapati.

  5
 5. Avatar

  maryam18
  309 reviews

  KURANG HANYIR

  5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

  Saya suka mengunakan Adabi Fish Soup Spices terutamanya ketika ingin membuat sup kepala ikan merah..Rempah sup ini dapat menghilangkan bau hanyir yang terdapat pada ikan dengan rempah ratusnya..Rasa sup juga lebih sedap bila mengunakanya

  5
 6. Avatar

  Nurirah13
  365 reviews

  Sup kepala ikan yang membangkit

  5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

  Setiap kali membeli kepala ikan merah saya akan membuat sup. Dan adabi fish soup spices ini la yang menjadi pilihan saya. Tidak perlu menggunakan banyak bahan. Hanya tumis bawang dan bahan ini sahaja. Pasti membuka selera sesiapa sahaja. Sesuai untuk mereka yang gemarkan sup. Pasti ingin mencuba.

  5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...