ABC Extra Hot Chili

Product Details

Descriptions

Fresh red chilies and garlic give the perfect lift to any dish.

  1. Avatar

    Shika43
    687 reviews

    Pedas MELETOPZZZZ

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2019

    ABC Extra Hot Chili sesuai dimasak dengan apa sahaja jenis masakan…saya juga campurkan sedikit ABC Extra Hot Chili untuk membuat kuah rojak buah bagi mendapatkan rasa pedas dan bawang putih… masakan lebih mudah dan cepat dengan ABC Extra Hot Chili… Sesuai juga dijadikan Sauce pencicah untuk segala jenis gorengan, especially ayam goreng juga pisang goreng pun sedap juga cicah dengan ABC Extra Hot Chili… Rasa bawang putih asli dan kesegaran dari ingredients cili dll… Texture pekat,pedas,segar dan mantap!!! My kids pun suka makan nuggets dengan sauce ABC Extra Hot Chili ,tambah sedikit air panas dan terus boleh disediakan… Lebih nikmati makanan dengan aroma dan haruman cili serta bawang putih ABC Extra Hot Chili 😋

    5
  2. Avatar

    BumbleBee34
    321 reviews

    Berbintang2 sos ni 😍

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2019

    Sos cili extra hot ABC ni superb. Memang recommended la utk mereka2 yg suka kepedasan tahap wow. Rasa bawang putih tu lg menyedapkan sos ini. Setiap kali makan confirm berpeluh2. Rasa pedas yg sangat memuaskan. Berdesip pedas kt bibir tapi masih teruskan makan dan makan lagi. Siapa yg kurang tahap pedas dia cukup utk ambil varian asli je. Tu pun dah cukup pedas sebenarnya. Jimat sebab kita cicah sikit je dah berasa masin pedas sume tu.

    5
  3. Avatar

    Rudolfnakata43
    3 reviews

    Best sauce ever!

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Well couldnt say more..Try it with fried food and you wont dissapointed about the taste.For hot sauce lover out there..this is for you.

    5
  4. Dk C't Zahara
    5 reviews

    Hot chili

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Rasa chili yang sedap dan boleh dimakan bersama ayam goreng dan makanan lain. Juga boleh digunakan dalam masakan seharian bagi menambahkan perisa pada makanan yang dimasak. Saya menyarankan anda membeli produk ini.

    5
  5. Avatar

    CikSue38
    818 reviews

    Berpeluh2 pedas dan sedap

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Sebagai seorang yg gemarkan makanan pedas saya sangat suka ABC Extra Hot Chili ni. Lagi2 dengan aroma bawang putih. Sosnya agak pekat dan bila makan mmg terasa pedas. Makan nasi goreng, keropok goreng atau apa2 saja mmg sedap cicah sos ni. Terangkat. Pedas. Tak sesuai utk org2 yg tak tahan pedas. Tapi pedas abc extra hot chili ni membuagkan saya nak makan lagi dan lagi. Sos cukup rasa. Sedap. Warna merah sos pn menyala2. Simple packaging but nice. Love the spiciness.

    5
  6. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Sos yang lazat dan pedas

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Saya amat suka sos abc extra hot pedas ini.sedap di gunakan dalam masakan bergoreng atau berkuah. Amat membangkitkan rasa dan aromanya. Boleh juga di gunakan untuk mencicah ayam bakar atau ayam goreng. Tidak perlu tambah kan apa2 lagi perasa. Jika di makan dengan maggi lagi sedap. Terdapat di mana2 pasaraya berhampiran rumah saya. Harganya berpatutan.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...